what3words processor

Belangrijk

Deze processor is standaard niet beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met het support team van Opendatasoft indien u wenst dat deze processor op uw domein wordt geactiveerd.

Deze processor gebruikt geografische coördinaten om een adres in 3 woorden te genereren.

Deze processor vereist een what3words API-sleutel.

De API-sleutel instellen

Om een what3words-sleutel in te stellen om deze processor te kunnen gebruiken:

1. Verlaat het tabblad Catalogus en klik op het tabblad Configuratie in het back office-menu.

2. Klik op het tabblad Dataverwerking van het configuratiemenu.

3. Vul in het what3words API-deel de API-sleutelparameter in.

4. Klik op de knop Opslaan bovenaan de pagina.

De processor instellen

Om de parameters van de what3words processor in te stellen, dient u de aanwijzingen in onderstaande tabel te volgen.

Label

Omschrijving

Verplicht

Taal

Gewenste taal voor het adres in 3 woorden. Standaard is het Engels.

nee

Coördinaten

Veld dat de geografische coördinaten bevat voor het geocoderen

ja

Outputveld

Veld dat het gegenereerde adres in 3 woorden bevat. Dit kan een bestaand veld zijn dat gekozen wordt uit de lijst of een nieuw veld dat hiervoor is aangemaakt (in dat geval, kies Invoer tekst uit de lijst en noteer de naam van het nieuwe veld in de tekstruimte eronder).