File processor

Deze processor laat toe om afbeeldingen op te halen uit URL's.

Deze processor wordt meestal gebruikt na het aanmaken van een dataset met afbeeldingen, wanneer deze afbeeldingen zijn opgehaald via een URL (bijv. afbeeldingen opgeslagen op een server op afstand).

De processor instellen

Om de parameters van de File processor in te stellen, dient u de aanwijzingen in onderstaande tabel te volgen.

Label

Omschrijving

Verplicht

Standaard waarde

Veld

Veld dat de URL van de afbeeldingen van de dataset bevat

ja

Metadata extraheren

Indien aangevinkt: de EXIF-metadata van de afbeeldingen worden geëxtraheerd en toegevoegd aan de dataset

nee

onwaar