OSM connector

De OSM File-connector (OSM staat voor OpenStreetMap) wordt gebruikt om gegevens uit OpenStreetMap-betanden (.osm) te extraheren.

Opmerking

Een betrouwbare server om extracten uit het OpenStreetMap-project te downloaden is Geofabrik. Hij verschaft rapporten voor verschillende regio's in de wereld.

De OSM-connector kan ook XML-bestanden (.xml) lezen.

Aanmaak

Zie how to source a file.

Configuratie

Naam

Omschrijving

Gebruik

Behoud enkel overheidsdiensten

Filtert de exports om enkel knopen en wegen bij te houden met de tag "voorziening".

Standaard is het vakje aangevinkt. Om alle voorzieningen uit te sluiten, dient u het vakje uit te vinken.

Tags

Tags om te extraheren uit knopen en wegen.

Noteer de tags die geëxtraheerd moeten worden in het tekstvak. Tags zouden gescheiden moeten zijn door middel van een komma.

Relatietags

Tags om te extraheren uit verbonden relaties.

Noteer de tags die geëxtraheerd moeten worden in het tekstvak. Tags zouden gescheiden moeten zijn door middel van een komma.