JCDecaux-connector

Belangrijk

Deze connector is standaard niet beschikbaar. Gelieve contact op te nemen met OpenDataSoft om deze connector voor een welbepaald OpenDataSoft-domein te activeren.

De JCDecaux Bicycles Stations Data-connector wordt gebruikt om de staat van de fietsstations van JCDecaux op te halen. Hij maakt een dataset aan met records voor één of meerdere contracten die de naam van het station, de capaciteiten, het aantal beschikbare fietsen en het aantal beschikbare stallingen bevat.

Aanmaak

1. Voer jcdecaux://bicycles/data in thet veld "Een URL invoeren" bij het aanmaken van een nieuwe dataset.

2. Druk op Enter of klik op de knop "+".

Opmerking

De JCDecaux Bike Stations dataset is beschikbaar op ons dataportaal. U kan deze samenvoegen om de gegevens te gebruiken.

Configuratie

Naam

Omschrijving

Gebruik

API-sleutel

API-sleutel van het account van de gebruiker op de JCDecaux API.

Standaard is het tekstvak leeg. Het moet ingevuld worden, zo niet blijft de dataset leeg. Haal de API-sleutel op de JCDecaux API op en plak hem in het tekstvak.

Stad

Om de gegevens per stad te filteren.

Standaard is het tekstvak leeg. Vink het veld "contract_name" aan in de voorbeeldweergave van de dataset om de naam van de bestaande steden terug te vinden. Voeg een of meerdere namen van steden toe om de gegevens te filteren.