Opendatasoft Federation harvester

Een ander Opendatasoft-domein harvesten om automatisch gekoppelde datasets aan te maken.

Parameters

Naam

Omschrijving

Voorbeeld

Domein-ID (domain_id)

Het ID of de basis-URL van het domein dat u wil harvesten.

ontdekking, https://discovery.opendatasoft.com, https://www.datastro.eu

Verfijningen (verfijningen)

De verfijningen die u wil doorgeven om de vraag te filteren (URL gecodeerd)

refine.destination=Asia&refine.origin=France

API-sleutel (api_key)

De API-sleutel die gebruikt wordt om toegang te krijgen tot het ander portaal

Opmerking

Indien u een enkele Opendatasoft-dataset wilt harvesten, kunt u de samenvoeging gebruiken