FRED harvester

Haal datasets op uit de Federal Reserve Bank van St. Louis.

Disclaimer

Dit product gebruikt de FRED® API maar is niet bekrachtigd of gecertificeerd door de Federal Reserve Bank van St. Louis.

Parameters

Naam

Omschrijving

Voorbeeld

FRED API-sleutel

Uw eigen 'FRED API-sleutel <https://research.stlouisfed.org/docs/api/api_key.html>`_

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz123456

Zoekopdracht

Kan ofwel een dataset-ID of een zoekopdracht zijn om de reeks af te stemmen op

PAYEMS, tewerkstelling

Aantal datasets

Het aantal datasets dat zal worden geharvest. Indien er geen waarde is ingesteld, zullen alle datasets worden geharvest (tot maximaal 1000).