Enigma harvester

Haal datasets op uit Enigma

Deze harvester is standaard niet beschikbaar. Indien u deze moet gebruiken, gelieve dan contact op te nemen met het OpenDataSoft support team.

Parameters

Naam

Omschrijving

Verplicht

Voorbeeld

ID van de verzameling

Het ID van de 'Enigma -verzameling <https://enigmahelp.zendesk.com/hc/en-us/articles/115007163247-Browsing-Enigma-Public>`_ die u wil harvesten.

Ja

De URL voor de 'Verenigde Naties' verzameling is https://public.enigma.com/browse/united-nations/f5a685ff-1e83-4654-ba8e-901a48f73ec2, dus is het ID van de verzameling f5a685ff-1e83-4654-ba8e-901a48f73ec2

API-sleutel

Uw beschikbare API-sleutel in 'uw accountinstellingen <https://public.enigma.com/settings>`_

Ja

nrT6thbd5glQyGsiDOatw6B09G0eMJF8xqqC62x2J1UDuiClZj4VS

Aantal datasets

Haal enkel een bepaalde hoeveelheid datasets op.

Nee