DB.nomics harvester

Eén of meerdere datasets ophalen uit DB.nomics.

Het is mogelijk om elk van deze tijdreeksen op te halen als individuele Opendatasoft-datasets of deze bij elkaar te voegen in een enkele Opendatasoft-dataset. De bijeengevoegde dataset zal een extra kolom "Concept" krijgen met de oorsprong van elke rij.

Een dataset-ID volgt het volgende formaat ProviderName-DatasetId.

Belangrijk

Haal het dataset-ID op met behulp van de explorer. Selecteer een provider, de op te halen dataset en klik op API Link > JSON. Er verschijnt een link met in het volgende formaat: https://api.db.nomics.world/api/v1/json/datasets/bea-fa2004-section1-101-a/values

In dit voorbeeld is het dataset-ID: bea-fa2004-section1-101-a

Parameters

Naam

Omschrijving

Voorbeeld

Dataset

De door komma's gescheiden lijst met dataset-ID's die moeten worden geharvest.

eurostat-earn-ses06-01, ameco-adggi, ...

Reeksen bijeenvoegen in een enkele dataset

SDMX-reeksen bijeenvoegen in een enkele SDMX-dataset.