CSW harvester

Haal datasets op uit een Catalog Service voor het internet (CSW-portaal).

De CSW-server moet de volgende mogelijkheden voorzien:

Deze harvester is standaard niet beschikbaar. Indien u deze moet gebruiken, neem dan contact op met het Support Team van Opendatasoft.

Parameters

Naam

Omschrijving

Voorbeeld

Csw url (cswurl)

De basis-URL van het CSW-geoportaal

https://infogeo.grandpoitiers.fr/geoportal/csw

Themathesaurus (theme_thesaurus)

De naam van de thesaurus die gebruikt wordt om de metadata van de thema's in te vullen

Verplichte taal voor CQL_TEXT (constraint_language)

Stel deze optie in op Waar indien het portaal vereist om te taal voor CQL_TEXT te verplichten

Waar/Onwaar

Gebruiker (gebruikersnaam)

De gebruikersnaam indien de CSW-service geverifieerd moet worden

Wachtwoord (wachtwoord)

Het wachtwoord indien de CSW-service geverifieerd moet worden