CKAN harvester

Haal datasets op uit een CKAN-portaal.

Voorbeeld

CKAN root URL (url)

De basis-URL van het portaal

https://www.hri.fi/api/3

Maximale resultaten om te harvesten (limiet)

Haal enkel een bepaalde hoeveelheid datasets op.

5

Aantal resultaten dat moet worden overgeslagen alvorens de harvest te beginnen (offset)

Sla een bepaald aantal datasets over alvorens de harvest te beginnen.

3

Sorteer parameter (sorteer)

Bezig met sorteren van de CKAN-zoekresultaten. Standaard: 'relevance asc, metadata_modified desc'. Dit is een door komma's gescheiden string van veldnamen en plaatsingen in volgorde op basis van de soort.

relevance desc

CKAN API-sleutel (api_key)

Indien het portaal moet worden geverifieerd, uw API-sleutel.

CKAN-groep (groep)

Naam van de groep die u wil harvesten.

opleiding