Amazon S3-connector

De Amazon S3-connector haalt content op uit een bestand dat is opgeslagen in een Amazon S3-compartiment.

Voorvereisten

U heeft een AWS-account nodig om de Amazon S3-connector te kunnen gebruiken.

Aanmaak

1. Kies een optie:

• Wanneer u een dataset wil aanmaken, klik op Catalogus > Datasets en klik op de knop Nieuwe dataset.

• Indien u een bron wil toevoegen aan een bestaande dataset, klik op Catalogus > Datasets en selecteer de gewenste dataset. Klik vervolgens op Een bron toevoegen.

1. Selecteer in de wizard die wordt geopend Amazon S3 onder de rubriek Een dienst op afstand configureren.

2. Selecteer een bestaande Amazon S3-verbinding of maak een nieuwe verbinding aan.

3. Indien u een nieuwe verbinding wil aanmaken, vul dan de volgende informatie in:

• URL

• Regio

• Toegangssleutel

• Geheime toegangssleutel

• Pad

• Headers (optioneel)

4. In het voorbeeldweergavescherm waarin de eerste 20 records van het bestand staan weergegeven, stel de configuratie van de bron in.

5. Configureer de datasetinformatie of gebruik de vooraf ingevulde waarden:

• Voer de titel voor deze dataset in in het veld Naam van de dataset.

• Voer in het veld Technische identifier van de dataset een betekenisvolle identifier voor deze dataset in.