Toegangsaanvragen beheren

Toegangsaanvragen worden gegenereerd telkens wanneer iemand zich registreert op uw portaal en u een manuele goedkeuring hebt gevraagd van elke inschrijving.

Opmerking

Bent u niet zeker van wat dit betekent? Ga dan naar de rubriek veiligheidsbeleid portaal!

U vindt toegangsaanvragen in de back-office van uw portaal in de sectie Gebruikers & groepen. Wanneer u toegangsaanvragen hangende hebt, zal het aantal vermeld worden in een kennisgeving rechts in het menu.

Voor elke hangende toegangsaanvraag, vindt u de details van de gebruiker (gebruikersnaam, voornaam en familienaam) terug naast hun aanvraagbericht (indien er een is) en de twee knoppen goedkeuren en weigeren.

Wanneer u een toegangsaanvraag weigert, zal een e-mail gestuurd worden naar de auteur ervan waarin hem dit wordt meegedeeld. Wanneer u echter een aanvraag aanvaardt, wordt een kennisgeving gestuurd naar de gebruiker en wordt hij/zij toegevoegd aan de lijst met leden van uw portaal. Hij/zij krijgt automatisch standaard toelatingen die u hebt ingesteld voor nieuwe gebruikers.

Voor meer informatie over het beheer van gebruikers, ga naar de speciaal daaraan gewijde rubriek.