Kennisgevingen beheren

Vanuit de tab Kennisgevingen hebben geauthentificeerde gebruikers de mogelijkheid te bepalen welke domeingerelateerde kennisgevingen en Opendatasoft-gerelateerde nieuwsbrieven ze via e-mail willen ontvangen.

Voorvereiste

Kennisgevingen worden naar de gebruikers gestuurd afhankelijk van hun toelatingen.

Opmerking

Kennisgevingen worden altijd verstuurd door support@opendatasoft.com. Voor kennisgevingen die verstuurd worden door een ander verzendadres, bijvoorbeeld het e-mailadres van een organisatie, gelieve contact op te nemen met het support team.

Inschrijven op waarschuwingen en rapporten

Kennisgevingen voor waarschuwingen en rapporten worden verstuurd wanneer er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt op het portaal. Ze bieden de mogelijkheid in real time te worden geïnformeerd en om indien nodig actie te ondernemen.

Er kunnen 3 soorten domeingerelateerde kennisgevingen worden verstuurd:

• Dagelijkse rapporten: waarschuwingen en nieuws over het portaal die dagelijks om 09u00 worden verstuurd. Ze stellen gebruikers in kennis van waarschuwingen met betrekking tot verwerking, nieuw aangemaakte datasets op het portaal en in afwachting zijnde feedback van gebruikers over een dataset (meer informatie).

• Verwerkingswaarschuwingen: worden verstuurd wanneer er een verwerkingswaarschuwing is voor een nieuw aangemaakte dataset. Ze geven informatie over processoren in fout en fouten bij een real time dataset-update (meer informatie).

• Quotawaarschuwingen: worden verstuurd wanneer een quotum 80% heeft bereikt of het is vervallen (meer informatie).

Vink het vakje aan dat overeenstemt met een van de Kennisgevingen waarop kan worden ingeschreven. Vink een van de vakjes uit om het ontvangen van de overeenkomstige kennisgeving stop te zetten.

Inschrijven op Opendatasoft-nieuwsbrieven

Er kunnen 2 soorten nieuwsbrieven worden verstuurd:

• Product News: informeert over nieuwe functionaliteiten en deelt tips and tricks over het Opendatasoft-portaal.

• Data Ecosystem News: informeert over de datawereld (artikels, evenementen, gekenmerkte datasets, enz.).

Vink het vakje aan dat overeenstemt met een van de nieuwsbrieven waarop kan worden ingeschreven. Vink een van de vakjes uit om het ontvangen van de overeenkomstige nieuwsbrief stop te zetten.

Opmerking

Opendatasoft-nieuwsbrieven zijn enkel in het Engels en het Frans beschikbaar.