Accountinstellingen configureren

Vanuit de tab Instellingen van hun account hebben geauthentificeerde gebruikers de mogelijkheid om hun naam, e-mailadres en wachtwoord te wijzigen.

Voor- en familienaam wijzigen

1. (optioneel) Noteer de nieuwe voornaam in het desbetreffende tekstvak in de informatieruimte.

2. (optioneel) Noteer ook in de informatieruimte de nieuwe familienaam in het desbetreffende tekstvak.

3. Klik op de knop Mijn informatie opslaan.

E-mailadres wijzigen

1. Noteer in de ruimte E-mailadres het nieuwe e-mailadres in het desbetreffende tekstvak.

2. Klik op de knop Mijn e-mailadres wijzigen.

Wachtwoord wijzigen

1. Noteer in de ruimte Wachtwoord het huidige wachtwoord in het desbetreffende tekstvak.

2. Noteer nog steeds in de ruimte Wachtwoord het nieuwe wachtwoord in het desbetreffende tekstvak.

3. Bevestig nog steeds in de ruimte Wachtwoord het nieuwe wachtwoord in het desbetreffende tekstvak.

4. Klik op de knop Mijn wachtwoord wijzigen.