Welkom bij de gebruikershandleiding van het OpenDataSoft-platform!

OpenDataSoft is een turnkey oplossing die speciaal ontwikkeld werd voor niet-technische gebruikers om data te delen, te publiceren en te hergebruiken. Het is beschikbaar als een in de cloud gehost product.

OpenDataSoft is uitgerust met een uniek pakket geïntegreerde functies:

• om datasets van verschillende locaties en in verschillende formaten te verzamelen.

• om deze datasets te transformeren en te verrijken door gebruik te maken van krachtige ingebouwde functies voor het voorbereiden van data.

• om deze datasets te publiceren als RESTFul API’s

• om de catalogus met datasets te doorzoeken, om individuele datasets te bekijken of mash-ups met meerdere datasets te bouwen.

Deze documentatie is de gebruikershandleiding van OpenDataSoft die als referentie geldt.

Opmerking

Het personeel van OpenDataSoft staat altijd klaar om te helpen. U kan ons feedback geven of ons vragen stellen door contact op te nemen met het Support Team van OpenDataSoft, ofwel via de koppeling Support in het back-office menu ofwel door een e-mail te sturen naar support@opendatasoft.com.

Back Office