Feedback doorsturen

Belangrijk

Aangezien feedbacks een optionele functie zijn, zijn ze niet op elk Opendatasoft-portaal geactiveerd. De activering van feedbacks hangt volledig af van de portaalbeheerders.

Feedbacks zijn verbeteringssuggesties die gebruikers naar portaalbeheerders kunnen sturen via de tab Tabelweergave van een gepubliceerde dataset. De feedbacks kunnen ofwel zijn op een bestaand record of om het toevoegen van een nieuw record in de dataset te vragen.

Feedbacks feature activated and available from the Table tab

Om verbeteringen voor te stellen op een bestaand record:

1. Ga naar de tab Tabel van de gekozen dataset.

2. Klik op icon-feedback aan de linkerkant van het record dat zou kunnen worden verbeterd/gewijzigd. Er wordt een venster "Stuur feedback" geopend.

3. Noteer uw commentaren over het record van de dataset in het tekstvak "Uw commentaren".

4. (optioneel) Klik op "Nieuwe waarden voorstellen" om specifieke waarden voor te stellen om de huidige te vervangen.

5. Klik onderaan het venster op de knop "Stuur uw feedback".

Om het toevoegen van een nieuw record te vragen:

1. Ga naar de tab Tabel van de gekozen dataset.

2. Klik onderaan de Tabelweergave op icon-feedback Een nieuw record voorstellen.

3. Noteer uw commentaren over de gevraagde dataset in het tekstvak "Uw commentaren".

4. (optioneel) Klik op "Nieuwe waarden voorstellen" om specifieke waarden voor het gevraagde record voor te stellen.

5. Klik onderaan het venster op de knop "Stuur uw feedback".