Delen via sociale netwerken

Belangrijk

Aangezien shortcuts naar sociale netwerken een optionele functie zijn, zijn ze niet op elk OpenDataSoft-portaal geactiveerd. Het activeren van shortcuts naar sociale netwerken hangt volledig af van de portaalbeheerders.

Shortcuts naar sociale netwerken staan weergegeven boven datasets, alsook een shortcut om een e-mail aan te maken, om zo snel een dataset te kunnen delen en meer specifiek de weergave die momenteel getoond wordt op de internetpagina.

Social networks shortcuts available above the visualizations of a dataset

De beschikbare sociale netwerken zijn:

• Twitter, dat weergegeven wordt door de knop icon-twitter

• Facebook, dat weergegeven wordt door de knop icon-facebook

• Linkedin, dat weergegeven wordt door de knop icon-linkedin

Klik op een van de sociale netwerkknoppen om de dataset en de weergaves te delen met het gekozen sociaal netwerk. Identificatie is vereist, indien dit nog niet gebeurd is.

Om een e-mail aan te maken met een link naar een dataset en de weergaves ervan, klikt u op de knop icon-mail.