Een contentpagina delen & embedden

In de tab Delen van een contentpagina staan verschillende opties weergegeven om die pagina te delen of te embedden.

Belangrijk

Het delen en/of embedden van een contentpagina hangt wel af van de beveiliging die geconfigureerd is voor zowel het domein als de pagina zelf.

Een pagina delen via een rechtstreekse URL

In de rubriek "Rechtstreekse link" staat een URL om een rechtstreekse toegang tot de pagina te delen.

Klik op de kopieerknop icon-copypaste om de URL te kopiëren.

Een pagina embedden via een iFrame

In de rubriek "Embed" staat de iframe-code van de contentpagina (zie Dataweergaven delen & embedden voor meer informatie over iframes).

1. Kies de grootte van de pagina uit de drop-down lijst.

2. Klik op de knop Kopiëren icon-copypaste om de iframe-code te kopiëren.