Regionale instellingen

Tijdzone van het domein

Het tijdstip van de events die vermeld staan in kennisgevingse-mails (rapporten en waarschuwingen) is gebaseerd op de tijdzone van het domein. Standaard is de tijdzone van alle Opendatasoft-domeinen UTC.

Om de tijdzone van een domein te veranderen, ga naar Configuratie > Regionale instellingen. In deze subsectie van de back office staat de configuratie van de tijdzone van het domein weergegeven.

1. Klik op het drop-down menu Tijdzone.

2. Kies de juiste tijdzone.

3. Klik op de knop Opslaan in de rechter bovenhoek van de pagina.

Opmerking

Het is ook mogelijk om een stad of zone rechtstreeks in het tekstvak te schrijven. Er verschijnt dan een selectie van overeenkomstige bestaande tijdzones.