Analytische gegevens van derden

De opvolgingstools in Opendatasoft zijn toegespitst op API calls en gebruiken; dit is nuttig om extreem nauwkeurige informatie in te zamelen over hoe uw data worden gebruikt, maar kan beperkt worden indien u probeert om het publiek van uw portaal op een bredere manier te meten, zoals uw verwijsbronnen, de geografische oorsprong van uw bezoeker of de tijd die wordt doorgebracht op uw portaal.

Sommige diensten van derden zijn gespecialiseerd in het meten van publiek en kunnen dit soort van informatie verschaffen. Opendatasoft ondersteunt integraties met Google Analytics en XiTi.

Gelieve contact met ons op te nemen indien u ondersteuning nodig hebt voor een andere analytics-oplossing die hier nog niet vermeld staat (zoals Piwik of SmartTag).

Google Analytics

Ga gewoon naar de pagina Domein > Configuratie > Opvolging en vul uw Google Analytics ID in.

Google Analytics-integratie van Opendatasoft volgt alle pagina's in uw portaal op (inclusief de back-office).

XiTi

Opmerking

Opendatasoft ondersteunt de XiTi Analytics-oplossing, die uitgegeven wordt door ATinternet. ATinternet geeft echter ook SmartTag uit, een andere analytics-oplossing die nog niet door Opendatasoft wordt ondersteund.

Het activeren van XiTi op een domein wordt behandeld door het Opendatasoft-team. Voor deze activering bent u verplicht ons het xtcore.js bestand (dat u zou moeten zijn verschaft door XiTi) en de identifiers die u werden verschaft door XiTi door te sturen.

XiTi-integratie van Opendatasoft volgt alle pagina's in uw portaal op (inclusief de back-office).